طرز تهیه سوپ کلم

cabbage-soup

در مورد خواص کلم خیلی شنیده ایم اما خوردن کلم کار آسانی نیست و با ذائقه هرکسی جور نمی شود اما اگر این آموزش آشپزی را دنبال کنید حتماً نظرتان در مورد خوردن کلم تغییر می کند.

مواد لازم

  • 3 عدد پیاز قاچ شده
  • 7فنجان کلم خرد شده
  • 1.5 فنجان هویج خرد شده
  • 1.5 قاشق سوپخوری روغن کانولا
  • 2.5 قاشق سوپخوری کره
  • 0.5 قاشق سوپخوری شکر
  • 1 قاشق سوپخوری نمک
  • 0.5  قاشق سوپوری فلفل
  • 5.5 فنجان آب مرغ
  • 3 فنجان شیر کم چرب

دستور پخت

سبزیجات را آماده کنید: پیاز کلم و هویج را خرد کنید.

کره و روغن را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. سپس سبزیجات، شکر، نمک و فلفل را اضافه کنید.

بگذارید مواد روی حرارت ملایم به مدت 25 دقیقه بپزند.

آب مرغ را اضافه کنید و بگذارید بمدت 15 دقیقه بجوشد. و در آخر شیر را اضافه کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *