طرز تهیه سوپ قارچ و کلم پیچ

 

سوپ قارچ vegan-kale-and-mushroom-soup

این سوپ خوشمزه حاوی 41 کالری و 10 گرم کربوهیدرات بوده و عاری از چربی است. این غذای لذیذ منبع عالی از آنتی اکسیدان‌های مختلف است. این سوپ با ویتامین‌های مختلفی همچون ویتامین B6 ، رویبوفلاوین، نیاسین و اسید پانتوتنیک غنی شده است .

  • زمان آماده سازی: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 30 دقیقه
  • زمان آماده سازی تا پخت: کمتر از 45 دقیقه

مواد لازم:

برای داشی(مایع سوپ)

  • هشت پیمانه آب
  • 2 نوار کونبو(جلبک دریایی)
  • 3 عدد قارچ خشک شده
  • زنجبیل تازه‌ی خرد شده

برای سوپ میسو:

  • یک پیمانه از مایع سوپ (داشی)
  • نصف پیمانه برنج قهوه‌ای
  • 226 گرم رشته فرنگی یا نودل
  • دو حبه سیر خرد شده
  • 14 گرم قارچ
  • 6 الی 8 برگ کلم پیچ خرد شده
  • زنجبیل تازه خرد شده
  • 198 گرم توفوی (پنیر لوبیا) خرد شده
  • 3 الی 4 عدد پیاز تازه‌ی خرد شده

طرز تهیه:

1.برای تهیه‌ی داشی( مایع سوپ) : ابتدا یک ظرف بزرگ را با آب پر کنید و کونبو، قارچ خشک شده و زنجبیل را به آن بیفزایید.حرارت متوسط را روشن کنید و اجازه دهید این مواد قبل از جوشیدن آب، کمی بپزد. حرارت را خاموش کنید و کونبوها، زنجبیل و قارچ‌ها را خارج کنید.

2.برای سوپ میسو : در حالیکه داشی هنوز گرم است، یک پیمانه از آن را برارید.

3.در یک ظرف جداگانه، نودل و یا رشته فرنگی را بر اساس دستور تهیه، آماده نمایید .

4.داشی را روی حرارت متوسط کمی گرم کنید و سپس سیر، کلم پیچ، قارچ، زنجبیل و توفو را به آن بیفزایید . سپس اجازه دهید کلم‌ها نرم شود . برای اینکار تقریبا 5 الی 10 دقیقه زمان نیاز است.

5.نودل‌ها را در یک کاسه قرار دهید و سوپ میسو را روی آن بریزید. شما می‌توانید پیاز را روی آن سرو کنید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *