طرز تهیه سوپ ساده‌ی چینی با ذرت

 

Easy-Chinese-Corn-Soup

تهیه‌ی این سوپ سریع و ساده آنقدر برایم خوشایند است که دیگر از رستوران سفارش نمی‌دهم . ‏

مواد لازم: ‏

مخصوص ۴ نفر ‏

  • ‏۱ قوطی( ۴۸۰ گرم) ذرت شیری
  • ‏۱ قوطی( ۴۵۰ گرم) عصاره‌ی مرغ، کم سدیم ‏
  • ‏۱ عدد تخم‌مرغ زده شده ‏
  • ۱ قاشق سوپ‌خوری نشاسته‌ی ذرت ‏
  • ‏۲ قاشق سوپ‌خوری آب ‏

آماده سازی مواد: ۵ دقیقه ‏
زمان پخت: ۱۰ دقیقه ‏
مجموع زمان: ۱۵ دقیقه ‏

طرز تهیه: ‏

  1. در قابلمه‌ای، ذرت شیری و عصاره‌ی مرغ را مخلوط نمائید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. در کاسه‌ای ‏کوچک یا یک فنجان، نشاسته‌ی ذرت را در آب حل کنید؛ سپس درون قابلمه‌ی سوپ ذرت بریزد و اجازه دهید به مدت ۲ دقیقه ‏بپزند یا مادامی که غلیظ شوند. به تدریج تخم‌مرغ زده شده را در حالی که سوپ را هم می‌زنید به قابلمه اضافه نمائید. از روی ‏حرارت بردارید و سرو کنید. ‏

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *