طرز تهیه املت قارچ کیسه‌ای

 

طرز تهیه املت قارچ کیسه ای

امروز برای شما عزیزان یک غذای مناسب برای میان‌وعده کودکان برای بردن به مدرسه آموزش می‌دهیم و امیدواریم از این غذا لذت ببرید.

 

مواد لازم :

  • دو عدد تخم مرغ
  • دو عدد برش ژامبون ، خرد شده
  • نصف فنجان خرد شده پنیر چدار
  • یک قاشق غذا خوری پیاز خرد شده
  • یک قاشق غذا خوری خرد شده فلفل سبز
  • دو قاشق غذا خوری خرد شده گوجه فرنگی تازه
  • یک قاشق غذا خوری سالسا
  • دو قارچ تازه، قطعه قطعه

طرز تهیه :

ابتدا تخم مرغ را درون یک کیسه فریزر می‌شکنیم و درب کیسه را بسته و به هم می‌زنیم سپس در کیسه را باز کرده و ژامبون ، پنیر ، پیاز ، فلفل سبز ، گوجه فرنگی ، سالسا و قارچ را اضافه کرده و درب کیسه را بسته و درون یک قابلمه آب جوش می‌اندازیم و مدت 13 دقیقه اجازه می‌دهیم تا مواد پخته شوند.

سپس از کیسه خارج کرده و درون ظرف می‌کشیم.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *