طرز تهیه کاسرول تن ماهی با قارچ
کاسرولها معمولا به خاطر داشتن چربی زیاد بدنام شدهاند. بیشتر دستورهای سنتی از سس مایونز، سوپهای خامهای و یا خامههای بسیار زیاد برای پخت این غذا استفاده میکنند. خوشبختانه تنها با انجام تغییرات کوچک، میتوان کاسرول را به غذایی سالم تبدیل کرد.
- برای 6 نفر
- زمان آماده سازی: 20 دقیقه
- زمان پخت:45 دقیقه
- زمان آغاز تا اتمام کار: کمتر از یک ساعت و 15 دقیقه
مواد لازم:
- یک و یک دوم پیمانه ماکارونی
- دو عدد برگ بو
- چهار پیمانه لوبیا سبز خرد شده
- نصف پیاز متوسط خرد شده
- یک پیمانه قارچ خرد شده
- دو قاشق چایخوری پودر سیر
- یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
- سه قوطی ماهی تن
- دو و یک دوم پیمانه شیر بدون چربی
- یک دوم پیمانه آرد سبوس دار
- دو قاشق غذاخوری آرد ذرت
- یک پیمانه پانکو
طرز تهیه:
1.ابتدا فر خود را با بر روی 400 درجه فارنهایت قرار دهید و بگذارید از پیش گرم شود.
2.آب را بجوشانید و ماکارونی و برگ بو را داخل آن بریزید.
3.در یک کاسه بزرگ، لوبیاهای سبز، پیاز و قارچها را مخلوط کنید.
4.در یک کاسه کوچک، آرد را با آرد ذرت و تمامی ادویهها ترکیب کنید .
5.زمانی که ماکارونی آماده شد، آبکشی کنید و به کاسه سبزیجات اضافه نمایید .
6.تن ماهی را به همین کاسه اضافه کنید .به آرامی شیر را به مخلوط اضافه کنید و سپس ادویهها و آرد را بیفزایید .
7.بعد از ترکیب شدن، در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن را با پانکو بپوشانید .
8.اجازه دهید به مدت 30 دقیقه در فر بپزد.
9.دمای فر را تا 350 درجه فارنهایت پایین بیاورید و اجازه دهید 15 دقیقه دیگر در این دما بپزد .