طرز تهیه کیک ژله‌ای

 

کیک ژله ای jello-cake

این کیک یکی از خوشمزه‌ترین و نرم ترین کیک‌هایی است که تا به حال خورده‌اید. شما می‌توانید این کیک را به همراه توت فرنگی تازه سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه‌ی این کیک:

  • یک بسته 510 گرمی پودر کیک
  • 3 عدد تخم مرغ ( این تعداد ممکن است بر روی بسته بندی کیک متفاوت باشد. بهتر است بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی عمل کنید)
  • یک سوم پیمانه کره یا یک سوم پیمانه روغن
  • یک پیمانه آب
  • یک بسته 85 گرمی ژلاتین
  • خامه برای تزیین
  • میوه مورد نظر (اختیاری و دلخواه)

طرز تهیه:

  1. کیک خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی بسته بندی آماده کنید.
  2. اجازه دهید روی سینی کاملا خنک شود.
  3. با استفاده از یک چنگال بر روی کیک سوراخ‌هایی ایجاد کنید.
  4. ژلاتین خود را بر اساس دستورالعمل موجود بر روی آن آماده کنید.
  5. حالا ژله آماده شده را به آرامی روی کیک خنک شده بریزید.
  6. کیک را داخل یخچال بگذارید تا ژله روی آن خودش را بگیرد.
  7. کیک را روی بشقاب یا ظرف مناسب سرو، قرار دهید.
  8. خامه مورد نظر را روی آن بریزید و با میوه تزیین نمایید. شما می‌توانید کیک اضافی را بپوشانید و در یخچال قرار دهید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *