طرز تهیه کیک هویج و گردو خوشمزه

 

carrot cake

در مجله آشپزی این هفته قصد داریم طرز تهیه یک کیک خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ این کیک هویج ساده و سریع بهترین و خوشمزه ترین عصرانه در روزهای بهاری است. با ترکیب هویج، گردو، پودر نارگیل و ادویه جات تند می توان یک کیک خوش طعم و عالی درست کرد. این کیک مرطوب را می توانید با آیسینگ ماسکارپونه تزئین کنید.

مواد مورد نیاز:

  • ۷۵ گرم آرد
  • ½ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
  • ½ قاشق چای خوری پودر دارچین
  • ½ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۲ عدد هویج رنده شده
  • ۵۰ گرم گردو خرد شده
  • ۳۰ گرم پودر نارگیل
  • ۷۵ گرم شکر قهوه ای
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۳ قاشق غذاخوری آب پرتقال
  • ۷۵ گرم کره ذوب شده

مواد لازم برای آیسینگ:

  • ۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
  • ۳ قاشق غذاخوری پودر شکر
  • ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل

در ابتدا فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم می کنیم و بعد داخل قالب را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار می دهیم.

آرد، ادویه جات و بکینگ پودر را با هم در ظرفی ترکیب می کنیم.

گردو، نارگیل، شکر و هویج را به مواد خشک اضافه می کنیم.

تخم مرغ، آب پرتقال و کره را اضافه کرده و هم می زنیم.

مواد را داخل قالب می ریزیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فر قرار می دهیم.

سپس از فر بیرون آورده و منتظر می مانیم تا سرد شود.

برای درست کردن آیسینگ، ماسکارپونه، پودر شکر و عصاره وانیل را با هم مخلوط کرده هم می زنید تا مواد کاملا نرم و یکدست شود.

سپس آیسینگ را روی کیک می ریزیم و با گردو روی آن را تزئین می کنیم.

امیدوارم از طعم بی نظیر این نوع کیک هویج لذت ببرید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *