طرز تهیه کیک قلبی با رنگ قرمز

 

  • زمان آماده سازی: ۱ ساعت و ربع
  • زمان پخت : ۱۵ تا ۱۷ دقیقه
  • و ۱۰ دقیقه برای سرد شدن کیک

مواد لازم :

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۳/۴ فنجان کره
  • ۳ فنجان سرپر آرد
  • ۲ قاشق چایی خوری پودرکاکائو
  • ۲ و ۴/۱ فنجان شکر
  • ۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری وانیل
  • ۱ اسانس رنگ قرمز
  • ۱ و ۲/۱ بکینگ پودر
  • ۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری سرکه
  • تکه های شکلات به صورت قلب
  • خاک قند
  • ۳/۴ قاشق چایی خوری نمک

طرز تهیه :

۱- تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه به حال خود باشند. فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت آماده کنید. سینی را برای پختن کیک آماده کنید و کنار بگذارید.
۲- در یک کاسه متوسط آرد ، پودر کاکائو ، ۴/۳ نمک را با هم مخلوط کنید. کاسه را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگتر کره را برای ۳۰ ثانیه ای بگذارید تا آب شود. سپس وانیل و شکر را به آن اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس اسانس رنگ را به مایه تان اضافه کنید.
۳- حالا مخلوط آرد و کره را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. بعد از اینکه آنها را هم زدید و مایه ای کاملا یکدست بدست آمد ،‌در یک ظرف حرارت بدهید. در این قسمت سرکه و بکینگ پودر را هم اضافه کنید . و آن را به خمیر آماده شده تان اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا کاملا یکدست شود.
۴- خمیر را روی سینی که آماده کردید پهن کنید و به شکلی که می خواهید برش دهید ، دو سوم سینی را با شیرینی ها پر کنید. ۱۵ تا ۱۷ دقیقه ای بگذارید تا بپزد. بعد از اینکه سینی را از فر درآوردید بگذارید به مدت ۵ دقیقه تا سرد شود. سپس شیرینی را از سینی دربیاورید. بگذارید کاملا سرد شوند. تکه های شیرینی را با تکه های کوچک شکلات تزیین کنید. و بعد از آن روی آن را با خاک قند بپوشانید.

ارزش غذایی

  • ۱۷۲ کالری
  • چربی ۶ گرم
  • چربی اشباع شده ۳ گرم
  • اسید چربی ۲ گرم
  • کلسترول ۳۶ میلی گرم
  • سدیم ۱۲۴ میلی گرم
  • کربوهیدرات ۲۸ گرم
  • قند ۱۷ گرم
  • پروتئین ۳ گرم
  • کلسیم ۲ واحد
  • آهن ۴ واحد

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *