طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه

 

طرز تهیه پودینگ وانیلی خوشمزه

۶ نفر (اندازه سرو: ۲/۱ فنجان)

وانیل می تواند گران باشد، اما طعم فوق العاده آن ارزش سرمایه گذاری دارد. در صورت لزوم، پودر وانیل و یا یک قاشق چای خوری عصاره وانیل واقعی را جایگزین کنید. عصاره را با کره مخلوط کنید.

با استفاده از شیر بدون چربی، با چربی کم، سدیم و کرم مخلوط را تهیه کنید.

این دستور غذا: کم چرب، و کم سدیم است.

مواد لازم

  • ۲ و نیم فنجان شیر کم چرب۲٪
  • ۱ شاخه وانیل
  • ¾ فنجان شکر
  • ۳ قاشق غذاخوری شربت ذرت
  • یک هشتم قاشق چای خوری نمک
  • ¼ فنجان half-and-half
  • ۲ زرده تخم مرغ بزرگ
  • ۴ قاشق چای خوری کره

دستور تهیه پودینگ وانیلی

  1. شیر را در یک شیرجوش بریزید. دانه های وانیل را از لوبیا خارج کنید؛ دانه ها را به شیر اضافه کنید و بگذاریه به جوش بیاید.
  2. شکر، شربت ذرت و نمک را در یک کاسه بزرگ خوب هم بزنید. half-and-half  را ترکیب کرده و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید. مخلوط زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید. به تدریج نیمی از شیر داغ را به مخلوط شکر اضافه کنید و به طور مداوم هم زدن را انجام دهید. مخلوط شیر داغ را به شیر جوش برگردانید و بگذارید به جوش بیاید. مخلوط را ۱ دقیقه بپزید، به طور مداوم هم بزنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید. کره را اضافه کنید، تا زمانی که ذوب شود. لوبیای وانیلی را بیرون بریزید.
  3. پودینگ را به کاسه منتقل کنید. کاسه را به مدت ۱۵ دقیقه در یک ظرف بزرگ یخ قرار دهید یا تا زمانی که پودینگ خنک شود، گاهی هم بزنید. سطح پودینگ را با پلاستیک بپوشانید؛ بگذارید سرد شود.
  4. Variation پودینگ کره بادام زمینی: لوبیا وانیل، نمک و کره را حذف کنید. بعد از پخت فرنی، در ۴/۱ فنجان کره بادام زمینی خامه ای کم چرب مخلوط کنید. ۶ نفر (حجم سرو: حدود ۲/۱ فنجان).
  5. کالری ۲۵۷ (۳۰% از چربی)، چربی ۶ گرم (اشباع ۳ گرم، مونو ۶ گرم، پلی ۶ گرم)، پروتئین ۹ گرم، کربوهیدرات ۲ گرم، فیبر ۷ گرم، کلسترول ۸۰ میلیگرم، آهن ۵ میلیگرم، سدیم ۱۷۰ میلیگرم، کالک ۱۴۲ میلیگرم.
  6. جایگزین پودینگ نارگیل: لوبیا وانیل را حذف کنید. ۴/۳ فنجان شیر را حذف کنید و آن را با ۴/۳ فنجان شیر نارگیل جایگزین کنید. کره را حذف کنید. بعد از تهیه پودینگ، آن را در ۲/۱ فنجان نارگیل خرد شده شیرین مخلوط کنید. ۶ نفر (حجم سرو: حدود ۲/۱ فنجان)
  7. کالری ۲۲۴ (۳۰% از چربی)، چربی ۵ گرم (اشباع ۳ گرم، مونو ۵ گرم، پلی ۴ گرم)، پروتئین ۱ گرم، کربوهیدرات ۸ گرم، فیبر ۳ گرم، کلسترول ۷۷ میلیگرم، آهن ۵ میلیگرم، سدیم ۱۱۵ میلیگرم، کالک ۱۰۵ میلیگرم

اطلاعات تغذیه

  • کالری در هر وعده ۲۱۶
  • کالری از چربی هر وعده ۳۰٪
  • چربی در هر وعده ۷٫۱ گرم
  • چربی اشباع شده در هر وعده ۴٫۱ گرم
  • چربی تک غیر اشباع در هر وعده ۲٫۲ گرم
  • چربی چند غیر اشباع در هر وعده ۰٫۴ گرم
  • پروتئین در هر وعده ۴٫۶ گرم
  • کربوهیدرات در هر وعده ۳۴٫۲ گرم
  • فیبر در هر وعده ۰٫۰ گرم
  • کلسترول در هر وعده ۸۶ میلیگرم
  • آهن در هر وعده ۰٫۲ میلیگرم
  • سدیم در هر وعده ۱۲۵ میلی گرم
  • کلسیم در هر وعده ۱۴۲ میلی گرم

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *