طرز تهیه ماهی تنوری با سس گوجه ای

۰۰۰۷۶۱۲۲۶۸

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مدت زمان انتظار: ۱ ساعت

مناسب برای: ۲ نفر

مواد لازم

ماهی (کوچک)                                                                          ۲ عدد
روغن                                                                             ۳ قاشق سوپخوری
سیر                                                                                      ۴ حبه
سرکه سفید                                                                   ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو                                                                            ۳ قاشق غذاخوری
برگ بو                                                                                  ۴ عدد
رب گوجه فرنگی                                                              ۲ قاشق غذاخوری
ترخان (ساطوری شده)                                                  نصف قاشق چایخوری
نمک                                                                              به میزان لازم
فلفل                                                                              به میزان لازم
لیمو ترش                                                                            ۴ عدد

طرز تهیه

۱- ابتدا ماهی را شسته و خوب تمیز کنید و تمام فلس های آن را بگیرید، سپس شکم آن را باز کرده و کاملا خالی کنید و داخل شکم را خوب بشویید.

۲- داخل ظرفی کوچک و گود روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

۳- رب گوجه فرنگی را داخل روغن کمی تفت دهید، سپس ۱ لیوان آب، سرکه، سیر رنده شده، برگ بو، ترخان، نمک و فلفل اضافه کنید.

۴- هم بزنید تا زمانی که سس به جوش بیاید و کمی غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید.

۵- سس را داخل ظرف شیشه ای نشکن یا سینی فر بریزید و پخش کنید، ماهی ها را به نمک و فلفل و مقدار کمی آبلیمو آغشته کنید سپس روی سس قرار دهید.

۶- لیمو ترش ها را دو قسمت کرده و داخل شکم هر ماهی را با ۲ لیمو ترش پر کنید و بعد آن را داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا ماهی ها بپزند و سس جذب ماهی ها شود.

نکات

• بهتر است بعد از اینکه ماهی پخته شد ۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون را داغ کرده و ۴ قاشق غذاخوری آبلیمو داخل آن بریزید و روی ماهی بدهید، البته اگر به جای آبلیمو از آب نارنج استفاده شود بهتر است.

• ممکن است مدت پخت برای ماهی های گوناگون متفاوت باشد در این صورت بهتر است هر ۱۵دقیقه یک بار ماهی را چک کنید.

• اگر دوست دارید ماهی شما خوشمزه تر شود سینی را داخل فویل بپیچید و بعد داخل فر قرار دهید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *