طرز تهیه سوپ عروس ایتالیایی

 

طرز تهیه سوپ عروس ایتالیایی

امروز برای شما عزیزان یک سوپ خوشمزه آماده کرده‌ایم ، یک سوپ مخصوص ایتالیایی!

این سوپ از بهترین سوپ‌هایی ایتالیایی است که به عروس ایتالیایی مشهور است و طعمی دلپذیر و خوب دارد.

پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذا را تجربه کنید.

 

مواد لازم :

  • ۲۵۰ گرم گوشت گاو بدون چربی
  • یک عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذا خوری خرده نان خشک
  • یک قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده
  • نصف قاشق چای خوری ریحان خشک شده
  • نصف قاشق چای خوری پودر پیاز
  • پنج و سه چهارم فنجان سوپ مرغ ( آب گوشت )
  • یک فنجان ماکارونی
  • یک سوم فنجان هویج ریز خرد شده

طرز تهیه :

گوشت، تخم مرغ، خرده نان، پنیر، ریحان و پودر پیاز را درون یک کاسه متوسط می‌ریزیم و با هم ترکیب می‌کنیم .

سپس یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت قرار می‌دهیم و آب گوشت را ریخته و ماکارونی و هویج را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا به جوش آید و سپس به مدت ۱۰ دقیقه می‌گذاریم تا آرام غل بزند در همین حین هم می‌زنیم تا به هم نچسبند.

سوپ شما آماده است و می‌توانید از مزه لذیذ آن لذت ببرید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *