طرز تهیه دسر هلو با سس توت

 

دسر هلو

زمان آمادگی

15 دقیقه

4 نفر (اندازه سرو: ½ هلو، ½ فنجان بستنی، 3 قاشق غذاخوری سس توت)

میوه تازه که در اوج فصل گرفته می شود، بهترین دسر است. این هلوها را حتی با یک قاشق غذاخوری بستنی و سس توت شیرین تر کنید.

بستنی وانیلی خود را با یک سس توت و غنی از آنتی اکسیدان تزیین کنید. به جای خامه از این سس توت بدون کالری، سالم و شیرین استفاده کنید.

این دستور غذا: بدون گوشت با کلسترول پایین، کم چرب، چربی اشباع شده پایین و کم سدیم می باشد.

مواد لازم

  • 1 فنجان توت تازه (تمشک، توت فرنگی، یا ترکیبی)
  • 2 قاشق غذاخوری عسل
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
  • 2 هلو، خرد شده و بریده شده
  • 2 فنجان بستنی کم چرب وانیلی

 طرز تهیه

  1. توت ها، عسل، آب لیمو را در مخلوط کن ترکیب کنید. مخلوط را پوره کنید.
  2. دانه ها را خارج کنید.
  3. 4 تکه هلو را در هر 4 کاسه دسر قرار دهید و 2/1 فنجان بستنی را به هر کدام اضافه کنید. ترکیب را با سس توت تزیین کنید.

اطلاعات تغذیه

  • کالری در هر وعده 189
  • چربی در هر وعده 2 گرم
  • چربی اشباع شده در هر وعده 1 گرم
  • چربی تک غیر اشباع در هر وعده 0 گرم
  • چربی چند غیر اشباع در هر وعده 0 گرم
  • پروتئین در هر وعده 4 گرم
  • کربوهیدرات در هر وعده 39 گرم
  • فیبر در هر وعده 4 گرم
  • کلسترول در هر وعده 5 میلیگرم
  • آهن در هر وعده 0 میلیگرم
  • سدیم در هر وعده 46 میلی گرم
  • کلسیم در هر وعده 116 میلی گرم

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *