طرز تهیه دسر هلو با سس توت
زمان آمادگی
15 دقیقه
4 نفر (اندازه سرو: ½ هلو، ½ فنجان بستنی، 3 قاشق غذاخوری سس توت)
میوه تازه که در اوج فصل گرفته می شود، بهترین دسر است. این هلوها را حتی با یک قاشق غذاخوری بستنی و سس توت شیرین تر کنید.
بستنی وانیلی خود را با یک سس توت و غنی از آنتی اکسیدان تزیین کنید. به جای خامه از این سس توت بدون کالری، سالم و شیرین استفاده کنید.
این دستور غذا: بدون گوشت با کلسترول پایین، کم چرب، چربی اشباع شده پایین و کم سدیم می باشد.
مواد لازم
- 1 فنجان توت تازه (تمشک، توت فرنگی، یا ترکیبی)
- 2 قاشق غذاخوری عسل
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
- 2 هلو، خرد شده و بریده شده
- 2 فنجان بستنی کم چرب وانیلی
طرز تهیه
- توت ها، عسل، آب لیمو را در مخلوط کن ترکیب کنید. مخلوط را پوره کنید.
- دانه ها را خارج کنید.
- 4 تکه هلو را در هر 4 کاسه دسر قرار دهید و 2/1 فنجان بستنی را به هر کدام اضافه کنید. ترکیب را با سس توت تزیین کنید.
اطلاعات تغذیه
- کالری در هر وعده 189
- چربی در هر وعده 2 گرم
- چربی اشباع شده در هر وعده 1 گرم
- چربی تک غیر اشباع در هر وعده 0 گرم
- چربی چند غیر اشباع در هر وعده 0 گرم
- پروتئین در هر وعده 4 گرم
- کربوهیدرات در هر وعده 39 گرم
- فیبر در هر وعده 4 گرم
- کلسترول در هر وعده 5 میلیگرم
- آهن در هر وعده 0 میلیگرم
- سدیم در هر وعده 46 میلی گرم
- کلسیم در هر وعده 116 میلی گرم