طرز تهیه ژله ۷ لایه‌ای

 

7-layer-jello

شما می‌توانید طعم و رنگ ژله را به دلخواه تغییر دهید. استفاده از رنگ‌های مختلف ظاهر بسیار زیبایی به این ژله می‌بخشد.

مواد لازم:

  • یک بسته پودر  ژله توت فرنگی
  • یک بسته پودر ژله لیمو
  • یک بسته پودر ژله آلبالو
  • یک بسته پودر ژله پرتغال
  • یک بسته پودر ژله تمشک
  • چهار و یک دوم پیمانه آب جوش
  • چهار و یک دوم پیمانه آب سرد
  • یک و یک دوم پیمانه شیر خشک
  • خامه به مقدار لازم
  • یک دوم پیمانه گردوی خرد شده

طرز تهیه:

  1. برای لایه اول، سه چهارم پیمانه آب را در یک ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید به طور کامل بجوشد. سپس یک بسته پودر ژله آلبالو را در آب حل کنید. بعد از حل شدن، از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه آب سرد را به آن بیفزایید. به هم بزنید و در یک ظرف مناسب بریزید . به مدت ۴۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  2. برای لایه دوم، یک دوم پیمانه آب را بجوشانید. ژله توت فرنگی را در آن حل کنید و سپس یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک را روی آن بریزید. سپس خوب به هم بزنید و روی لایه اول بریزید. برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  3. برای لایه سوم، سه چهارم پیمانه آب را بجوشانید.  پودر ژله لیمو را اضافه کنید و هم بزنید. از روی حرارت بردارید . سه چهارم پیمانه آب سرد روی آن بریزید . سپس روی لایه دوم بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
  4. برای لایه چهارم، یک دوم پیمانه آب داغ آماده کنید و دوباره پودر ژله لیمو را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید. روی لایه سوم بریزید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  5. برای لایه پنجم، سه چهارم پیمانه آب جوش بردارید و پودر ژله پرتغال را به آن اضافه کنید از روی حرارت بردارید و سه چهارم پیمانه آب سرد به آن بیفزایید. به هم بزنید و روی لایه چهارم بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  6. برای لایه ششم، یک دوم پیمانه آب جوش بردارید و پودر ژله تمشک را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و به آن یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید. روی لایه پنجم بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
  7. برای لایه هفتم، سه چهارم پیمانه آب داغ آماده کنید و پودر ژله توت فرنگی را در آن حل کنید. از روی حرارت بردارید و یک دوم پیمانه آب سرد و یک دوم پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید و روی لایه ششم بریزید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه در یخچال بماند. سپس با خامه و گردوی خرد شده آن را تزیین کنید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *