طرز تهیه‌‌‏ی دسر گلابی داغ

 

دسر گلابی داغ (اپک‌‏تایمز)

 

مواد لازم برای ۴ نفر :

گلابی پوست کنده : ۴ عدد

آبلیمو : ۱ قاشق سوپخوری

گلاب یا عرق بهار نارنج : نصف لیوان

زعفران و دارچین : به میزان لازم

شکر برای تهیه‌‌‏ی شربت دسر : ۱ پیمانه

برگ تازه نعنا و خامه : برای تزئین

طرز پخت :

  ابتدا گلابی‌‌‏ها را پوست بکنید اما دم آن‌‌‏ها را جدا نکنید. سپس روی گلابی‌‌‏ها کمی آبلیمو بزنید تا رنگ‌‏شان تغییر نکند.

درون قابلمه آب و گلاب یا عرق بهار نارنج مخلوط با دارچین بریزید و گلابی‌‌‏ها را در یک ردیف منظم کف ظرف و درون این مخلوط بچینید.

زمان پخت گلابی معمولاً ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است. پس‌‌‏از پخت، گلابی‌ها را داخل بشقاب سرو بگذارید.

برای تهیه‌‌‏ی شربت دسر باید شکر و زعفران را در آب ریخته و بجوشانید تا حجم آن نصف و غلیظ شود. سپس آن را روی گلابی‌ها ریخته و میل کنید.

اپک‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *