روش تهیه قارچ شکم پر
مواد مورد نیاز:
- قارچ بزرگ = چهار عدد
- پنیر پیتزا= ۱۰۰ گرم
- گردو تفت داده شده = ۲۵ گرم
- آویشن = کمی
- کره = یک قالب ۲۵ گرمی
روش تهیه:
۱- داخل قارچ ها را خالی کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید.داخل قارچ ها را با پنیر ، گردو تفت داده شده ، آویشن و کره و کمی نمک بپوشانید.
۲- قارچ ها را در یک ماهیتابه گذاشته و به مدت ده دقیقه آنها را بپزید تا زمانیکه پنیر ذوب شده و محتوی داخل قارچ را بپوشاند. برای تزئین کردن غذا می توانید یک فشفشه کوچک را داخل هر قارچ گذاشته و موقع سرو آن ها را روشن کنید.