روش تهیه قارچ شکم پر

 

مواد مورد نیاز:

  • قارچ بزرگ = چهار عدد
  • پنیر پیتزا= ۱۰۰ گرم
  • گردو تفت داده شده = ۲۵ گرم
  • آویشن = کمی
  • کره = یک قالب ۲۵ گرمی

روش تهیه:

۱- داخل قارچ ها را خالی کنید و آنها را داخل سینی فر قرار دهید.داخل قارچ ها را با پنیر ، گردو تفت داده شده ، آویشن و کره و کمی نمک بپوشانید.
۲- قارچ ها را در یک ماهیتابه گذاشته و به مدت ده دقیقه آنها را بپزید تا زمانیکه پنیر ذوب شده و محتوی داخل قارچ را بپوشاند. برای تزئین کردن غذا می توانید یک فشفشه کوچک را داخل هر قارچ گذاشته و موقع سرو آن ها را روشن کنید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *