طرز تهیه کراکر نمکی خانگی

 

کراکر نمکی خانگی

پنیر و کره رو با میکسر خوب می زنیم:

 

کراکر نمکی خانگی

آرد رو اضافه میکنیم باز با میکسر مخلوط می کنیم تا به صورت گلوله های ریز در بیاد:

 

کراکر نمکی خانگی

همینطور که میکسر در حال کار کردن است آب یخ را کم کم اضافه می کنیم:

 

کراکر نمکی خانگی

کم کم خمیر حالت چسبندگی پیدا می کند (ممکن است آب بیشتری لازم باشد ولی با احتیاط و به تدریج اضافه کنید):

 

کراکر نمکی خانگی

خمیر رو به صورت یک گلوله پهن شده در میاریم:

 

کراکر نمکی خانگی

خمیر رو لای کاغذ روغنی می پیچیم و خداقل یک ساعت در یخچال می گذاریم(این خمیر رو تا 5 روز در یخچال میشه نگه داشت).
برای پختن کراکر فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن می کنیم.
خمیر باید 20 دقیقه قبل از پختن بیرون از یخچال بماند.
یک تکه کاغذ روغنی به اندازه ظرف فر روی میز میگذاریم و خمیر را مستقیم روی این کاغذ پهن می کنیم.

 

کراکر نمکی خانگی

 

کراکر نمکی خانگی

ضخامت خمیر باید حدود نیم سانت باشد.

 

کراکر نمکی خانگی

خمیر را به شکل مربع های 3 سانتی برش می زنیم :

 

کراکر نمکی خانگی

و وسط هر مربع یک نقطه را سوراخ می کنیم. اینکار هم برای زیبایی کراکر است هم در خارج شدن بخار و نحوه پخت کراکر تاثیر دارد:

 

کراکر نمکی خانگی

با یک کفگیر کراکر ها رو روی کاغذ از هم فاصله می دیم و کل کاغذ رو بلند می کنیم و داخل سینی فر قرار می دیم.

 

کراکر نمکی خانگی

هر سینی کراکر حدود 15 دقیقه در فر می پزد. مواظب رنگ کراکر ها باشید که قهوه ای نشود

 

کراکر نمکی خانگی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *