آموزش توپک شکلاتی

 

مواد لازم:

یک فنجان گردو
یک فنجان پسته
خرمای له شده یک و نیم
یک قاشق چایخوری دارچین
شکلات تخته‌ای آب شده یک لیوان

طرز تهیه:

پسته و گردو رو به تیکه‌های ریز خورد می‌کنید، می‌ریزین داخل خرمای له شده و خمیر رو ورز می‌دین، دارچین رو هم اضافه کرده و مجدد ورز می‌دین و توپک‌هایی از این خمیر درس می‌کنین.

شکلات تخته‌ای که آب کردین توپک‌ها رو می‌ذارین توش.

سپس درمیارین می‌چینین تو ظرف می‌ره تو یخچال تا یکم سفت بشه، بعد از یک ساعت قابل سروه.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *