سس سیر

مواد لازم:

کره ۷۰ گرم
سیر له شده ۲ حبه
شیر یک پیمانه
آرد سه قاشق غذاخوری
آب مرغ ۲ پیمانه
روغن مایع یک قاشق مرباخوری
پیاز رنده شده ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

کره و روغن مایع را با حرارت غیر مستقیم کمی نرم می کنیم.
سپس روی حرارت ملایم می گذاریم سیر و پیاز را داخل کره با حرارت ملایم تفت می دهیم کمی که نرم شد آرد را اضافه می کنیم و مرتب بهم می زنیم تا مقداری سرخ شود.
پس از سرخ شدن آب مرغ را آرام آرام اضافه می کنیم و هم می زنیم آردها نباید گلوله شوند.
هنگامی که سس کاملا مخلوط و صاف شد کمی بهم می زنیم تا بجوشد سپس نمک و ادویه و شیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مانند فرنی روان شود.
زمانی که سس حباب می زند آماده است.
ادویه شامل زنجبیل، فلفل و ادویه های تند است که همراه مرغ و غذاهای مرغ و لازانیا مصرف می شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *