طرز تهیه کباب گوشت گاو ساده

طرز تهیه کباب گوشت گاو ساده

معمولا گوشت گاو رو نمی‌توان به راحتی کباب کرد و اکثر ما ایرانی‌ها از گوشت مرغ و گوسفند به منظور کباب استفاده می‌کنیم اما در این دستور آشپزی شما با نحوه کباب کردن گوشت گاو در فر با طعمی بی‌نظیر آشنا می‌شوید.

به شما عزیزان پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذا را آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم :

  • روغن نباتی یک قاشق غذا خوری
  • ۱٫۷۵ کیلو گوشت گاو کبابی
  • نمک دو قاشق چای خوری
  • یک قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • یک فنجان خرد شده هویج
  • یک فنجان کرفس خرد شده
  • یک فنجان پیاز خرد شده
  • یک چهارم فنجان کره
  • یک قاشق چای خوری رزماری خشک

طرز تهیه :

ابتدا فر را روی دمای ۱۳۵ درجه سانتی گراد برابر با ۲۷۵ درجه فارنهایت قرار می‌دهیم.

روغن نباتی را در یک ماهیتابه گود می‌ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم سپس گوشت گاو را همراه نمک و فلفل سیاه اضافه می‌کنیم و فقط دو طرف گوشت‌ها را تفت می‌دهیم تا رنگش قهوه‌ای شود.

هویج ، کرفس و پیاز را نیز با هم در یک قابلمه مخلوط کرده و سه دقیقه روی حرارت هم می‌زنیم تا آب سبزیجات کمی خارج شود سپس کره را اضافه می‌کنیم و پنج دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.

پس از آن رزماری را به آرامی روی مواد پخش می‌کنیم .

سپس گوشت را درون فر قرار می‌دهیم و حدود دو و نیم تا سه ساعت اجازه می‌دهیم تا پخته شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *