طرز تهیه کباب لقمه

طرز تهیه کباب لقمه

مواد لازم :

گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۶۰۰ گرم
پیاز ۲۰۰ گرم
نمک یک قاشق مرباخوری
جوش‌شیرین نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را رنده کرده و در صافی ریخته و کمی‌ آب آن را می‌گیریم. بعد با گوشت چرخ‌شده و نمک به مدت ده دقیقه ورز می‌دهیم. جوش‌شیرین را نیز در همین موقع اضافه کرده و ورز دادن را ادامه می‌دهیم.
به اندازه یک نارنگی از گوشت را برداشته و به سیخ می‌کشیم و صاف می‌کنیم. بعد با دو انگشت به صورت لقمه‌ای آن را شکل داده و سر و ته گوشت را هم با دست به سیخ می‌چسبانیم. برای کباب‌شدن روی آتش ابتدا یک طرف آن را می‌گذاریم تا مقدار کمی بپزد در این لحظه آن را سریع پشت و رو می‌کنیم بعد با حرارت ملایم می‌پزیم تا مغزپخت شود.
آن‌گاه گوجه‌ها را هم به سیخ کشیده و کباب می‌کنیم.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *