طرز تهیه کاپ کیک هویج و سیب

 

کاپ کیک هویج و سیب

این کاپ کیک یکی از کیک‌هایی است که می‌توانید در آن از سیب و هویج استفاده کنید. زمانی که نمی‌توانید بین سیب و هویج یکی را انتخاب نمایید این کاپ کیک انتخاب بسیار خوبی خواهد بود. این نوع کیک کمی شیرین‌تر از مافین است اما بافت و طعم بسیار خوبی از سیب، هویج، نارگیل و پنیر خامه‌ای دارد. اگر دوست نداشته باشید می‌توانید از رویه خامه‌ای آن صرف نظر کنید.

  • زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۲۵ دقیقه

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک سیب و هویج:

  • دو پیمانه (۲۶۰ گرم) آرد
  • یک و یک چهارم پیمانه شکر
  • دو قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک و یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • یک و یک دوم قاشق چایخوری دارچین
  • یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی
  • یک هشتم قاشق چایخوری میخک صدپر
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک پیمانه (۲۳۶ میلی لیتر) روغن گیاهی(مثل روغن زیتون یا کانولا)
  • ۴ عدد تخم مرغ بزرگ زده شده
  • یک و یک دوم پیمانه هویج رنده شده
  • یک و یک دوم پیمانه سیب رنده شده
  • یک پیمانه (۱۲۵ گرم) گردوی خرد شده
  • یک چهارم پیمانه(۱۵ گرم) نارگیل خرد شده و شیرین شده با شکر

برای روی کیک:

  • ۲۲۵ گرم پنیر خامه‌ای که به دمای اتاق رسیده است.
  • چهار قاشق غذاخوری کره
  • یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • دو پیمانه (۲۶۰ گرم) پودر شکر

طرز تهیه:

  1. ابتدا فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید.
  2. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، جوز هندی، میخک و نمک را ترکیب کنید. سپس روغن و تخم مرغ‌ها را به آن اضافه نمایید . در نهایت سیب، هویج، گردو و نارگیل را نیز به آن بیفزایید.

کاپ کیک هویج و سیب

  1. حالا ظروف مخصوص کاپ کیک را بردارید و با کمی کره چرب نمایید . سه چهارم آن را با مواد آماده شده پر کنید و اجازه دهید به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزد. از فر خارج کنید و بگذارید کاملا سرد شود.

کاپ کیک هویج و سیب

  1. پنیر خامه‌ای، کره، مایع وانیل را با هم ترکیب کنید. به تدریج پودر شکر را اضافه کنید و مواد آماده شده را روی کاپ کیک‌های سرد بریزید ونوش جان نمایید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *