طرز تهیه پای ماکارونی چهار فصل

 

طرز تهیه پای ماکارونی چهار فصل

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه پای ماکارانی را آموزش می‌دهیم که بسیار خوشمزه است و توصیه می‌کنیم حتما این غذا را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

این غذا به علت داشتن سبزیجات تازه بسیار برای سلامتی مناسب است.

 

مواد لازم :

  • ۳۰۰ گرم اسپاگتی
  • یک عدد تخم مرغ هم زده شده
  • یک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسان
  • یک قاشق غذا خوری مارگارین یا کره
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک فنجان پنیر ریکوتا
  • یک هشتم قاشق چای خوری فلفل
  • یک دوم فنجان قارچ تازه
  • یک قاشق چای خوری روغن زیتون
  • یک چهارم فنجان ژامبون مرغ کاملا پخته شده
  • دو عدد گوجه فرنگی ، نازک ورقه شده
  • چهار قاشق چای خوری ریحان

طرز تهیه :

ابتدا یک قابلمه بزرگ را ۳ لیتر آب جوش پر کرده و ماکارانی‌ها را اضافه می‌کنیم و حرارت را کمی کاهش می‌دهیم و ۸ تا ۱۲ دقیقه اجازه می‌دهیم آرام غل بزند سپس آب کش می‌کنیم.

در یک کاسه متوسط تخم مرغ ، پنیر پارمسان و مارگارین یا کره را ترکیب می‌کنیم و هم می‌زنیم تا مخلوط شوند سپس با مقداری ماکارانی برای پوسته غذا مخلوط می‌کنیم.

در یک کاسه دیگر تخم مرغ ، پنیر ریکوتا و فلفل را مخلوط می‌کنیم و با ماکارانی مخلوط می‌کنیم.

قارچ‌ها را نیز در یک ماهیتابه درون روغن به مدت دو دقیقه تفت می‌دهیم سپس درون ظرف مخصوص فر ابتدا گوجه‌ها را به صورت دایره بزرگ کف ظرف می‌چینیم سپس قارچ‌ها را درون دایره گوجه فرنگی‌ها می‌چینیم و پوسته را درون ظرف می‌ریزیم و سپس ماکارانی را اضافه می‌کنیم.

ماکارانی را درون فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید و حدود ۲۰ دقیقه اجازه پخت دهید سپس پنیر پارمسان را پس از خارج کردن از فر روی ماکارانی می‌پاشیم تا ذوب شود.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *