طرز تهیه پاناکوتای لیمو و توت فرنگی

 

طرز تهیه پاناکوتای لیمو و توت فرنگی

زمان آماده سازی کلی: هشت ساعت و ده دقیقه

برای ده نفر

اطلاعات تغذیه‌ای:

106 کالری، 2 گرم چربی، 3 گرم فیبر،4 گرم پروتئین، 20 گرم کربوهیدرات، 50 میلی گرم سدیم، 1 میلی گرم آهن، 89 میلی گرم کلسیم

یک پیمانه توت فرنگی می‌تواند نیاز شما به ویتامین C  را بر آورده کند.

مواد لازم:

  • دو پیمانه شیر بادام
  • چهار و یک دوم قاشق چایخوری ژلاتین بدون طعم
  • یک پیمانه ماست یونانی وانیلی
  • هفت پیمانه توت فرنگی تازه
  • چهار قاشق غذاخوری عسل
  • سه قاشق غذاخوری آب لیموی تازه

طرز تهیه:

  1. یک دوم پیمانه شیر بادام را در یک کاسه متوسط قرار دهید و ژلاتین را روی آن بریزید. اجازه دهید 5 دقیقه در همین حالت باقی بماند. سپس یک و یک دوم پیمانه از شیر باقی مانده را بجوشانید.به مخلوط ژلاتین اضافه کنید.
  2. ترکیب ژلاتین، ماست، پنج پیمانه از توت فرنگی، سه قاشق غذاخوری عسل و دو قاشق غذاخوری از آب لیمو را در مخلوط کن خوب ترکیب کنید.
  3. به آرامی ترکیب را در 10 ظرف مخصوص بریزید و به مدت هشت ساعت در یخچال بگذارید.
  4. باقی مانده توت فرنگی، عسل و آب لیمو را ترکیب کنید. به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید و یک قاشق غذاخوری از آن را روی پاناکوتای آماده شده بریزید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *