طرز تهیه سس ریحان + خواص

fo2510

طرز تهیه

مواد مورد نیاز

مورد مصرف : پیش غذا
مناسب فصل : همه فصول
آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 15 دقیقه

مواد لازم برای 3 نفر :

 روغن زیتون  1/2 لیوان
 سرکه سیب 1/3 لیوان
 روغن کنجد به میزان لازم
 آویشن به میزان لازم
 پودر زیره  نصف قاشق چای خوری
 پودر زنجبیل به میزان لازم
 شکر  نصف قاشق چای خوری
آبلیمو 3 قاشق چای خوری
 کنجد 1 قاشق چای خوری
گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه
* برگ ریحان 5 یا 6 عدد
* سیر تازه 4 عدد
تربچه کوچک 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

* گیاه کاکوتی 5 عدد برگچه، در صورت نبود عرق کاکوتی  1.3لیوان
* سیر تازه 4 عدد ،در صورت تازه نبودن پودر سیر 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه :

طرز تهیه سس ریحان ، این سس یک سس ابتکاریه. خانواده بینهایت لذت بردن.درست کردنش خیلی راحته . سس ریحان برای چاقها علاوه بر اینکه مضر نیست مفید هم هست.

تمام مواد را درون میکساتور میکس کرده و سس ریحان رو به عنوان سسی بسیار خوشمزه با هر نوع سالاد میتوان سرو کرد.

* با کاهو ژاپنی وجوانه گندم کمی گوجه فرنگی و فلفل دلمه رنگی و هویچ برای تزیین سالاد بی نظیر میشه.


خواص سس ریحان

این سس برای چاقها علاوه بر اینکه مضر نیست مفید هم هست.

بهره برداری از گیاهانی چون زیره، کاکوتی و ریحان و آویشن با ارزش غذایی فراوان میتونه در بالا بردن سلامتی این غذا ارزشمند باشه. همچنین استفاده از روغن زیتون و کنجد و همچنین سرکه سیب طبیعت گرم و معتدل مناسب هر طبعی و صد البته مفید و همچنین خاصیتهای ضد نفخی ومقوی معده  گیاهان مزبور که در ادامه به طور کامل خواهم نوشت.

استفاده از پودر زنجبیل برای لذت بخش بودن حس سالاد و مهمترین نکته استفاده از این گیاه اسرار آمیز طبیعت سرد و مفید بودن خواص این گیاه در کنار دیگر گیاهان این ترکیب که من دوست دارم در کنار اسم سالاد ریحان از اسم سالاد طبیعت بهره ببرم. چون حس طبیعت و اون سر زندگی و طراوت طبیعت در این سالاد زنده و قابل لمس و لذت بخش است.

همچنین استفاده از سیر تازه که اون طعم گزنده جذاب سالاد و شامل میشه در کنار خواص بی نظیر این آفریده پرودگار.

آویشن: برای تقویت اعصاب، درمان افسردگی، خستگی و بی‌خوابی مفید بوده و همچنین نشاط ‌آور است.
آویشن خاصیت ضد میکروبی، ضد قارچی و ضد انگلی دارد و …

گیاه کاکوتی: مقوى معده، ضد عفونى کننده مجارى تنفسى است و خواص نعنا را داراست. گرم و خشک، ضد باکتری، خلط آور، ضد سرما خوردگی و ضد عفونی کننده روده است و …

زنجبیل: جزء گیاهان دارویی مهم بوده و دارای خواص متعددی از جمله ضد تهوع، مقوی قلب، ضد لخته شدن خون ، ضد باکتری، آنتی اکسیدان ، ضد سرفه، ضد سموم کبدی، ضد التهاب، ادرارآور، کاهش اسپاسم، محرک سیستم ایمنی، ضد نفخ، افزایش ترشحات روده ای معدی، پایین آورنده ی کلسترول خون، محرک گردش خون مغزی و محرک هضم غذا می باشد و..

ریحان: آرامش دهنده ی اعصاب است و برای درمان سردردهای عصبی بسیار مؤثر است . گیاهی نشاط آور استریحان ضد دل پیچه است ریحان در درمان اسهال هم مؤثر است .

روغن کنجد: کاهش دهنده سطح کلسترول بد خون (LDL) و افزایش جذب کلسترول خوب(HDL)
کاهش فشارخون در افراد مبتلا به فشار خون بالا
جلوگیری از سرطان‌های سینه، پروستات و سرطان‌های دستگاه گوارش
جلوگیری از تصلب شرایین و بسته شدن عروق
جلوگیری از بروز سکته قلبی و خواص شگفت آور دیگر

سرکه سیب: سرکه سیب دارای خاصیت آنتی بیوتیکی و ضدعفونی کننده است. ضد باکتری و ضد قارچ است و باعث ارتقاء عمل سیستم ایمنی بدن در مقابله با عوامل بیماری زا می شود.
مقدار پتاسیم بدن را تنظیم می کند، در نتیجه به حفظ تعادل اسیدی- بازی خون کمک می کند.
برای تصلب شرائین مفید است، زیرا هنگام مستحکم شدن استخوان ها، توده کلسیمی موجود در مفاصل را تجزیه می کند.

برای درمان مسمومیت غذایی و ناراحتی های گوارشی مفید است.
عفونت ادراری را بهبود می بخشد.
فشار خون بالا را کاهش می دهد و …

خواص ذکر شده باید با تجربه کافی و زیر نظر پزشک و دانستن چگونه مصرف کردن هر بیماری انجام شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *