طرز تهیه سالاد کاهو آسیایی

 

طرز تهیه سالاد کاهو آسیایی

امروز یک سالاد بسیار خوشمزه آسیایی که ماده اصلی آن کاهو می‌باشد را برا شما آماده کرده‌ایم.

 

مواد لازم :

  • 500 گرم کاهو خرد شده
  • 450 گرم گوشت گاو بدون چربی
  • یک قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی
  • یک عدد پیاز بزرگ ، خرد شده
  • یک چهارم فنجان سس
  • دو حبه سیر تازه ، خرد شده
  • یک قاشق غذا خوری سس سویا
  • یک قاشق غذا خوری سرکه
  • دو قاشق چای خوری زنجبیل خرد شده
  • سس فلفل به مقدار لازم
  • 240 گرم شاه بلوط ، خشک و ریز خرد شده
  • یک دسته پیازچه ، خرد شده
  • دو قاشق چای خوری روغن کنجد

طرز تهیه :

ابتدا برگ‌های کاهو را شته و کنار می‌گذاریم تا آبش گرفته شود.

یک قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و روغن را اضافه می‌کنیم و گوشت گاو را به مدت 5 تا 7 دقیقه تفت می‌دهیم تا ترد شود و سپس روغنش را تخلیه می‌کنیم.

و گوشت گاو را به یک کاسه بزرگ انتقال می‌دهیم.

پیاز را در همان قبلمه به مدت 5 تا 10 دقیقه تفت می‌دهیم و سپس سس ، سیر ، سس سویا ، سرکه ، زنجبیل ، سس فلفل را به پیاز اضافه می‌کنیم.

سپس شاه بلوط ، پیازچه ، روغن کنجد و گوشت گاو پخته شده را اضافه کرده و 2 دقیقه هم می‌زنیم.

در پایان نیز کاهو را اضافه کرده و تزئین می‌کنیم.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *