طرز تهیه رولت بادمجان

 

رولت بادمجان

اگر با بادمجان مشکلی ندارید پس عاشق این غذای خوشمزه خواهید شد.

مواد لازم:

  • بادمجان= يك كيلوگرم
  • گوشت چرخ‌كرده= 150 گرم
  • پياز سرخ‌كرده= چهار قاشق غذاخوري
  • زرشك= دو قاشق غذاخوري
  • نمك، فلفل و روغن =به ميزان لازم

طرز تهيه:

بادمجان را به قطر يك سانتي‌متر از طول برش بزنيد و در روغن سرخ كنيد. گوشت و پيازداغ را تفت داده و زرشك، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد و روي بادمجان پهن شده مخلوط گوشت را بريزيد سپس رول كرده و با خلال محكم كنيد. براي تزئين از ماست چكيده استفاده كنيد.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *