طرز تهیه بهترین سس پاستا

امروز برای شما عزیزان طرز تهیه بهترین سس پاستا را آماده کرده ایم که طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد .

 

مواد لازم :

  • 450 گرم سوسیس ایتالیایی شیرین ، قطعه قطعه شده
  • 380 گرم گوشت گاو بدون چربی چرخ شده
  • نصف فنجان پیاز ریز خرد شده
  • دو حبه سیر، خرد شده
  • 800 گرم گوجه فرنگی خرد شده
  • 340 گرم رب گوجه فرنگی
  • 350 گرم سس گوجه فرنگی
  • نصف فنجان آب
  • دو قاشق غذا خوری شکر سفید
  • یک و نیم قاشق چای خوری ریحان خشک شده
  • نصف قاشق چای خوری دانه رازیانه
  • یک قاشق چای خوری ادویه ایتالیایی
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

طرز تهیه :

در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ، سوسیس ، گوشت گاو ، پیاز و سیر را به خوبی سرخ می‌کنیم وسپس روغن را تخلیه کرده و گوجه فرنگی خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، سس گوجه فرنگی و آب را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

پس از ان شکر را اضافه کرده و هم می‌زنیم سپس ریحان ، دانه رازیانه ، ادویه ایتالیایی ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم می‌زنیم و حرارت را بالا برده و اجازه می‌دهیم تا یک و نیم ساعت غل بزند. سس شما آماده است و می‌توانید آنرا با یک پاستای خوشمزه سرو کنید.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *