طرز تهیه برنج اسپانیایی تند با میگو
این برنج اسپانیایی تند موادی همچون برنج، میگو و آناتو را با هم ترکیب میکند. شما میتوانید کمی کلم به این غذا اضافه کنید.
- زمان آماده سازی: ۵ دقیقه
- زمان پخت: ۲۰ دقیقه
- زمان کلی :۲۵ دقیقه
- برای دو نفر
مواد لازم:
- دو پیمانه برنج قهوهای
- دو و یک دوم پیمانه آب
- یک چهارم پیمانه روغن زیتون
- یک پاکت آناتو
- یک دوم پیمانه کلم خرد شده
- ۲۲۶ گرم میگو
- یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- یک دوم قاشق چایخوری پاپریکا
دستور تهیه:
- ابتدا میگو را بر اساس دستور روی بسته بندی تمیز کنید.
- در همان زمان آب را با کمی روغن بجوشانید. بعد از اینکه آب به جوش آمد، برنج را اضافه کنید.
- زمانی که آب جذب برنج شد، آن را با به یک ظرف مناسب انتقال دهید.
- به مدت ۵ دقیقه برنج را با حرارت متوسط بپزید سپس آناتو و کلم را اضافه کنید و به خوبی مخلوط نمایید.
- در زمان پخت برنج، میگوها را با فلفل و پاپریکا و کمی روغن در یک ظرف جداگانه بپزید.
- بعد از پخت هر دو ماده ( میگو و برنج) را ترکیب کنید.