طرز تهیه اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

 

گوشت را با نمک و فلفل و سبزیجات معطر و پیازخوردشده یا پودر پیاز ورز میدیم تا چسبندگی پیدا کند ۲ عدد تخم مرغ خام رو با نمک و فلفل خوب هم میزنیم در ظرف جدا روی میز قرار می دیم آرد و آرد سوخاری هم

طرز تهیه اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

 

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :

برای 3 نفر
روغن (مایع گیاهی/برای سرخ کردن)

به مقدار لازم

گوشت (چرخ کرده)

400 گرم

تخم مرغ (آبپز)

6 عدد
تخم مرغ (خام)

2 عدد
پیاز (خیلی ریز شده و بدون آب/ ترجیحا کمی تفت داده شود/ یا کمی پودر پیاز با گوشت  م)

1 عدد
آرد سفید

1/2 فنجان

سبزیجات معطر (مثل ترخون و…(در صورت تمایل با گوشت مخلوط شود))

مقداری

فلفل سیاه (تازه / ساییده شده)

کمی

نمک

کمی

آرد سوخاری

5 فنجان

طرز تهیه :

گوشت را با نمک و فلفل و سبزیجات معطر و پیازخوردشده یا پودر پیاز ورز میدیم تا چسبندگی پیدا کند.
۲ عدد تخم مرغ خام رو با نمک و فلفل خوب هم میزنیم در ظرف جدا روی میز قرار می دیم.
آرد و آرد سوخاری هم هر کدوم در ظرف جدا.
گوشت آماده شده رو به ۶ قسمت تقسیم می کنیم به صورتی که در عکس ها می بینید هر تخم مرغ آب پز را داخل یک قسمت گوشت می پیچیم:

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

 

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

 

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

دایره ها به قطر حدود ۱۲ سانت
به صورت زیر از سلوفون برای پیچیدن گوشت دور تخم مرغ استفاده می کنیم. اگر آشپز حرفه ای هستید این کار رو در دستتون هم می تونید انجام بدین:

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

 

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

 

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

 

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

 

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

کوفته های آماده رو در آرد بعد تخم مرغ هم زده بعد آرد سوخاری می چرخانیم و در رو روغن سرخ می کنیم:

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

 

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

 

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

 

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

 

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

 

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

کوفته های ما آماده است

اسکاچ تخم مرغ کلاسیک

نوش جان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *