مواد لازم (۱۲ عدد)
- ۳ عدد تخم مرغ درشت
- ⅓ پیمانه شکر
- ½ پیمانه ماست یونانی
- ¼ پیمانه سس سیب
- ۲ قاشق غذاخوری عسل
- ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
- ۲ قاشق غذاخوری پوست رنده شده لیموترش
- ¼ پیمانه آب لیموترش
- ۱½ پیمانه آرد گندم
- ۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
- ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱ پیمانه بلوبری
طرز تهیه
-
- فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
- قالب های مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
- در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید.
- ماست یونانی، سس سیب، عسل، وانیل، پوست رنده شده لیموترش و آب لیموترش را افزوده و هم بزنید.
- آرد، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را افزوده و هم بزنید.
- به تدریج بلوبری ها را اضافه کنید.
- مخلوط به دست آمده را درون قالب های مافین بریزید به نحوی که فقط ¾ پیمانه پر شود.
- آن ها را به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پف کرده و بپزند.
- مافین را ۱۰ دقیقه کنار بگذارید. سپس از قالب خارج کرده و سرو کنید.