رولت گوشت(میتلوف) با شکر قهوهای
دستور پخت میتلوف لذیذ و ساده. طعم آن همانند عطرش فوقالعاده عالیست!
مواد لازم مخصوص ۸ نفر :
- ۱/۲ فنجان شکر قهوهای
- ۱/۲ فنجان سس کچاپ
- ۶۵۰ گرم گوشت چرخکرده کمچرب
- ۳/۴ فنجان شیر
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
- ۱/۴ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
- ۱ عدد پیاز کوچک، ساطوری شده
- ۱/۴ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
- ۳/۴ فنجان کراکر نمکی خرد شده
لیست خود را چک کنید تا چیزی از قلم نیفتد
- زمان آمادهسازی مواد: ۲۰ دقیقه
- زمان پخت: ۱ ساعت
- آمادهسازی تا سرو: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
طرز تهیه :
فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (معادل ۷۵۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. ظرف مخصوص کیکپزی در ابعاد ۱۲ * ۲۳ سانت را برداشته و کمی چرب کنید.
شکر قهوهای را کاملا در ته ظرف که از قبل آماده کردهاید بفشارید و سس کچاپ را روی آن پخش کنید.
کاسهای را برداشته و تمام مواد باقیمانده را با هم مخلوط کنید و به شکل رول درآورید. سپس این مواد را روی سس کچاپ قرار دهید.
ظرف را به مدت ۱ ساعت درون فری که از قبل گرم کردهاید، بگذارید تا پخته شود یا تا زمانی که عصاره گوشت نمایان شود.