رولت گوشت(میتلوف) با شکر قهوه‌ای

Brown-Sugar-Meatloaf

دستور پخت میتلوف لذیذ و ساده. طعم آن همانند عطرش فوق‌العاده عالیست!

مواد لازم مخصوص ۸ نفر :

  • ۱/۲ فنجان شکر قهوه‌ای
  • ۱/۲ فنجان سس کچاپ
  • ۶۵۰ گرم گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب
  • ۳/۴ فنجان شیر
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱و ۱/۲ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری پودر فلفل سیاه
  • ۱ عدد پیاز کوچک، ساطوری شده
  • ۱/۴ قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده
  • ۳/۴ فنجان کراکر نمکی خرد شده

لیست خود را چک کنید تا چیزی از قلم نیفتد

  • زمان آماده‌سازی مواد: ۲۰ دقیقه
  • زمان پخت: ۱ ساعت
  • آماده‌سازی تا سرو: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه

طرز تهیه :

فر را از قبل در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (معادل ۷۵۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید. ظرف مخصوص کیک‌پزی در ابعاد ۱۲ * ۲۳ سانت را برداشته و کمی چرب کنید.

شکر قهوه‌ای را کاملا در ته ظرف که از قبل آماده کرده‌اید بفشارید و سس کچاپ را روی آن پخش کنید.

کاسه‌ای را برداشته و تمام مواد باقیمانده را با هم مخلوط کنید و به شکل رول درآورید. سپس این مواد را روی سس کچاپ قرار دهید.

ظرف را به مدت ۱ ساعت درون فری که از قبل گرم کرده‌اید، بگذارید تا پخته شود یا تا زمانی که عصاره گوشت نمایان شود.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *