طرز تهیه لازانیا رول شده
پخت و پز یکی از زیباترین هنرها میباشد که محبت آشپز را به مصرف کنندگان نشان میدهد .لازیانیا یکی از خوشمزهترین غذاهای ایتالیایی میباشد که طعمی بینظیر دارد در این مقاله ما طرز تهیه یک لازانیا رول شده خوشمزه را آموزش میدهیم و امیدواریم از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم :
- یک بسته 500 گرمی لازانیا نپخته
- 450 گرم پنیر موتزارلا ، خرد شده
- 450 گرم پنیر ریکوتا
- 450 گرم توفو ( سس سویا )
- 300 گرم اسفناچ منجمد شده
- دو فنجان رنده شده پنیر پارمسان
- مقدار لازم سس لازانیا
- نمک به مقدار لازم
- فلفل سیار به مقدار لازم
طرز تهیه :
یک قابلمه بزرگ را آماده کرده و درونش آب میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد سپس لازانیاها را به مدت 5 تا 8 دقیقه درونش میپزیم تا نرم شوند.
سپس در یک کاسه ، پنیر رنده شده ، پنیر ریکوتا ، توفو ، اسفناج منجمد و یک فنجان پنیر پارمسان را با هم ترکیب کرده و هم میزنیم.
سپس به صورت زیر لایههای لازانیا را میچینیم ابتدا یک لایه لازانیا بعد یک لایه مخلوط پنیر بعد یه لایه دیگر لازانیا بعد یک لایه نازک سس پهن میکنیم و حالا لازانیا را رول میکنیم و درون ظرف پخت قرار میدهیم به همین ترتیب چند لازانیا دیگر درست کنید.
فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد قرار داده و ظرف پخت را درونش میگذاریم و 30 دقیقه زمان میدهیم تا لازانیا آماده شود.