سیب زمینی با رزماری سرخ شده
زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان پخت
22 دقیقه
4 نفر (حجم سرو: حدود 4/3 فنجان)
به سیب زمینی سرخ شده با اضافه کردن رزماری عطر و طعم جدید بدهید.
این سیب زمینی سرخ شده را به عنوان یک غذا در کنار خوراک مرغ، گوشت گاو یا ماهی سرو کنید.
این دستور غذا: بدون گوشت، با کلسترول پایین، کم چرب، و با چربی اشباع شده پایین می باشد.
مواد لازم
- 1 (1 پوند، 4 اونس) سیب زمینی قرمز (مانند سیب زمینی ساده)
- 2 قاشق غذا خوری رزماری تازه خرد شده
- 3 حبه سیر، خرد شده
- 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- ½ قاشق چای خوری پودر پیاز
- ¼ قاشق چای خوری نمک
- ¼ قاشق چای خوری فلفل
طرز تهیه
- فر را به دمای 500 درجه برسانید.
- در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی و مواد باقیمانده را ترکیب کنید
- سیب زمینی را به روغن و ادویه آغشته کنید.
- سیب زمینی ها را بر روی یک ورقه پخت با فویل قرار دهید.
- 22 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شد بگذارید بماند سپس سرو کنید.
ارزش غذایی:
- کالری در هر وعده 123
- چربی در هر وعده 3 گرم
- چربی اشباع شده در هر وعده 0.5 گرم
- چربی تک غیر اشباع در هر وعده 2 گرم
- چربی چند غیر اشباع در هر وعده 0.0 گرم
- پروتئین در هر وعده 4 گرم
- کربوهیدرات در هر وعده 19 گرم
- فیبر در هر وعده 4 گرم
- کلسترول در هر وعده 0 گرم
- آهن در هر وعده 1 میلی گرم
- سدیم در هر وعده 220 میلی گرم
- کلسیم در هر وعده 9 میلی گرم