سیب زمینی با رزماری سرخ شده

 

سیب زمینی با رزماری

زمان آماده سازی

5 دقیقه

زمان پخت

22 دقیقه

4 نفر (حجم سرو: حدود 4/3 فنجان)

به سیب زمینی سرخ شده با اضافه کردن رزماری عطر و طعم جدید بدهید.

این سیب زمینی سرخ شده را به عنوان یک غذا در کنار خوراک مرغ، گوشت گاو یا ماهی سرو کنید.

این دستور غذا: بدون گوشت، با کلسترول پایین، کم چرب، و با چربی اشباع شده پایین می باشد.

مواد لازم

  • 1 (1 پوند، 4 اونس) سیب زمینی قرمز (مانند سیب زمینی ساده)
  • 2 قاشق غذا خوری رزماری تازه خرد شده
  • 3 حبه سیر، خرد شده
  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چای خوری پودر پیاز
  • ¼ قاشق چای خوری نمک
  • ¼ قاشق چای خوری فلفل

طرز تهیه

  1. فر را به دمای 500 درجه برسانید.
  2. در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی و مواد باقیمانده را ترکیب کنید
  3. سیب زمینی را به روغن و ادویه آغشته کنید.
  4. سیب زمینی ها را بر روی یک ورقه پخت با فویل قرار دهید.
  5.  22 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شد بگذارید بماند سپس سرو کنید.

ارزش غذایی:

  • کالری در هر وعده 123
  • چربی در هر وعده 3 گرم
  • چربی اشباع شده در هر وعده 0.5 گرم
  • چربی تک غیر اشباع در هر وعده 2 گرم
  • چربی چند غیر اشباع  در هر وعده 0.0 گرم
  • پروتئین در هر وعده 4 گرم
  • کربوهیدرات در هر وعده 19 گرم
  • فیبر در هر وعده 4 گرم
  • کلسترول در هر وعده 0 گرم
  • آهن در هر وعده 1 میلی گرم
  • سدیم در هر وعده 220 میلی گرم
  • کلسیم در هر وعده 9 میلی گرم

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *