دستور پخت گوجه شکم پر خوشمزه
گوجه فرنگی شیرین پر شده از آرد سوخاری و انواع سبزیجات تازه و معطر یک غذای فرعی تازه و خوشمزه در کنار غذای اصلی می باشد. به ساده ترین شکل ممکن می توان این غذای خوشمزه را با موادی ارزان و در دسترس تهیه کرد. تخمه های گوجه فرنگی گرفته می شود و با سبزیجات تازه و آرد سوخاری پر می شود.
مواد لازم:
- ۶ عدد گوجه فرنگی
- ۴ الی ۵ عدد نان سوخاری
- ۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
- ½ قاشق غذا خوری آویشن خرد شده
- ۱ عدد پیاز کوچک قرمز
- ۲ حبه سیر
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل
دستور تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنیدو یک عدد سینی مستطیل فر را برداشته و با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون آن را چرب کنید. گوجه فرنگی ها را به دو نیم کنید و آب گوجه فرنگی و تخمه های آن را بیرون بریزید. سپس آن ها را کنار بگذارید.
نان سوخاری ها و سبزی ها باید تازه باشند. سبزی خشک استفاده نکنید. سبزی خشک و نان سوخاری خشک مناسب این غذا نیستند. سیر و پیاز را خرد کنید.
لبه های نان را با چاقو جدا کنید. آن ها را خرد کرده و داخل غذا ساز آسیاب کنید تا شکل بگیرد. پیاز، سبزی و سیر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. در آخر نمک و فلفل را به مواد اضافه کنید.
گوجه فرنگی ها را با دستمال کاغذی خشک کنید و آن ها را داخل سینی فر قرار دهید و روی آن ها نمک و فلفل بریزید. روی گوجه فرنگی ها را با مواد بپوشانید. برای هر گوجه فرنگی به اندازه ۲ قاشق غذاخوری مواد استفاده کنید. در آخر سینی را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوجه فرنگی ها بپزد و مواد روی آن ها طلایی رنگ شود.
روی گوجه فرنگی ها مقداری روغن زیتون بریزید و به عنوان پیش غذا یا غذای فرعی در کنار مرغ کبابی، ماهی یا گشوت کبابی سرو کنید.