طرز تهیه پیتزا ساندویچ سبزیجات
فر رو بادرجه ۳۷۵ فارنهاینت روشن می کنیم.
قارچ و فلفل قرمز رو در ۱/۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون با حرارت بالا ۵-۸ دقیقه سرخ می کنیم تا آب قارچ ها کاملا” گرفته و فلفل ها نرم بشه.
قارچ و فلفل رو از تابه در ظرفی می ریزیم پیازها رو در ۱/۲ قاشق روغن باقی مانده با حرارت متوسط سرخ می کنیم و نمک و فلفل می زنیم صبر می کنیم تا پیازها نرم و کمی طلایی شود.
نان های باگت رو باز می کنیم و اکر خمیر زیادی دارد خارج می کنیم. روی هر نان ۲ قاشق غذاخوری پنیر چدار و ۱ ق غ سس گوجه می ریزیم.
روی سس و پنیر نصف پیازها رو ریختخ و نصف قارچ و فلفل رو می ریزیم.
باقیمانده پنیر چدار و موزارلا رو بین ۲ ساندویچ قسمت می کنیم و روی پنیرها سس وجه می ریزیم.
ساندویچ ها رو در سینی فر که کف اون رو با آلومینیوم فویل پوشوندیم قرار می دیم و ۵ دقیقه در فر قرار میدیم تا پنیرها آب شود:
میتونیم ساندویچ ها رو با مقداری ترشی تند یا فلفل سرو کنیم