طرز تهیه شله زرد خوشمزه

شله زرد

مناسب برای جشن ها ، شادی ها و عیدها

مواد لازم:

دو لیوان / برنج خیس شده
سه لیوان / شکر
سه قاشق / مارگارین (کره کم کالری)
ثلث لیوان / پسته
ثلث لیوان / بادام خلال شده
نیم لیوان / گلاب
نیم قاشق / مرباخوری هل سائیده شده
یک قاشق / زعفران سائیده
نیم قاشق / دارچین کوبیده
پنج لیوان / آب

طرز تهیه:

برای تهیه ی شله زرد پسته و بادام را با نیم قاشق مارگارین سرخ می کنیم و کنار می گذاریم، در دیگ آب و برنج را جوش می آوریم، بهم میزنیم، که نچسبد آتش را ملایم می کنیم و هر چند دقیقه ای برنج را هم می زنیم.

هنگامی که برنج نیمه پخت شد، شکر و مارگارین را اضافه می کنیم و هم می زنیم.

بعد از ده دقیقه گلاب، زعفران و هل را اضافه می کنیم، و بهم می زنیم، تا که آب آن تمام شود.

در دیسی میریزیم، با پشت قاشق صاف میکنیم، با دارچین نقشه کاری می کنیم و با پسته و بادام سرخ شده زینت می دهیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *