آلو مسما خورشت سم زدایی
آلو مسما خورشت سم زدایی
استفاده از اشکال مختلف آلو تقویت کننده و تنظیم کننده ی دستگاه هاضمه است و طبيعي ترين، بهترين و بي خطرترين راه معالجه يبوست و بواسير می باشد . در حفظ سلامتي كبد موثر بوده و باعث سم زدايي از سيستم گوارشي مي شود. همچنين در مبارزه با عفونت و تب هاي روده اي بسيار حائز اهميت است. پژوهشگران معتقدند از آلو مىتوان به عنوان ضدعفونىكننده غذا استفاده كرد. آلوخواص ضد ميكروبى دارد كه مىتواند خطر آلودگى گوشت را كم كند. افزودن آلو يا عصاره آن به گوشت به ميزان قابل توجهى از رشد ميكروب ها جلوگيرى مىكند. یکي از تواناييهاي آلو سياه و آلو بخارا، قابليت جذب بالاي آهن ميباشد که محققان يافتهاند که اين قابليت بدليل وجود ويتامين C موجود در آن ميباشد.
بهتر است بدانید که مصرف مقدار کمي ويتامين C، بصورت روزانه در فصل سرما براي جلوگيري از ابتلاء به سرماخوردگي و آنفولانزا بسيار مفيد ميباشد و همچنين مورد نياز افرادي است که بطور مرتب از عفونت گوش رنج ميبرندو شما با درست کردن این خورشت می توانید از تمام خواص گفته شده بهره مند شوید . خورشت آلو مسما یکی از خوشمزه ترین خورشت هایی است که خواص بیشمار آلو و گوشت را با هم ، به همراه دارد ؛ آلو خام دیر هضم است و در این خورشت با پختن آلو و قرار دادن آن در کنار گوشت سعی شده که ارزش غذایی در کنار خاصیت درمانی آن حفظ شود این خورشت برای افراد ضعیف و مسن و کسانی که کم خونی دارند بسیار مفید بوده و بدلیل طبع سرد آلو این غذا برای افراد گرم مزاج مناسب می باشد .
مواد لازم براي تهيه آلو مسما:
مرغ ……………براي هر نفر يه تكه
آلو قيسي ………براي هر نفر 2 تا 3 عدد
آلو سياه …………براي هر نفر 2 تا 3 عدد
پياز ……………2 عدد
شكر……………قاشق غذاخوري
زردچوبه…………به میزان لازم
طرز تهيه:
مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه و پیاز به روی شعله می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را بدان اضافه می کنیم.
هر وقت كه مرغ و آلو كاملا” پخت پياز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است. طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد .