آش شوربا

آش شوربا

آش شوربا

آش شوربا ، نهایت سادگی

اگر در روزهای سرد پاییزی دچار سرماخوردگی شده اید و به دلیل بیماری حوصله صرف وقت زیاد برای درست کردن غذا را ندارید ولی بدنتان به یک غذای مقوی و گرم احتیاج دارد بهترین گزینه درست کردن یک شوربای ساده است ، شوربا یکی از غذاهای سنتی است که از لحاظ ارزش تغذیه ای بسیار کامل بوده ولی متاسفانه طبخ این غذا در خانواده های ایرانی به فراموشی سپرده شده است ، شوربا هضم راحتی داشته و دارای طبعی معتدل و رو به گرم و خشک است و بسیار سریع آماده می شود . گوشت چرخ کرده و سبزی آش موجود در آن می تواند نیاز پروتئینی و ویتامینی بدن تامین کند ، این غذا جزء غذاهای لطیف الغذا و صالح الکیموس بوده و قواهای بدن را تقویت می کند همچنین بدلیل لعابی که برنج بکاررفته در آن ایجاد می کند غذای مناسبی برای کودکان نیز محسوب می شود .

مواد لازم :

برنج : نصف پیمانه
سبزی آش : 350 گرم
گوشت چرخ کرده : 200 گرم
پیاز : 2 عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
نعناع خشک : 1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه :

یک عدد از پیاز ها را خلال کرده ، با مقدار کمی روغن آن را سرخ کنید ، به آن کمی زردچوبه زده ، برنج را به آن اضافه کنید و با مقداری آب بگذارید تا بپزد تا برنج کاملا لعاب بیاندازد . گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده مخلوط کنید و به صورت کوفته ریزه در آورید و همراه با سبزی به آش اضافه نمایید . پس از آن که آش کاملا جا افتاد آن را در ظرف کشیده با نعناع داغ آن را تزیین کنید . به عنوان چاشنی از آبلیمو یا ماست می توان استفاده کرد .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *