طرز تهیه غذای لذیذ فیش استروگانف

در این بخش آشپزی طرز تهیه غذای بین المللی خوش طعم، خوشمزه و لذیذ فیش استروگانف را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای فیش استروگانف

فیله ماهی ۴۰۰ گرم

خامه ترش ۲۰۰ گرم

ریحان خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

قارچ اسلایس ۵/۱ پیمانه

پیاز خرد شده ۱ عدد

سیر خرد شده ۲ حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

ماکارونی ۲ پیمانه

قرص گوشت یا مرغ ۱ عدد

روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری

کره یا مارگارین ۴۰ گرم

آرد ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه فیش استروگانف

ابتدا ماکارونی را با قرص گوشت یا مرغ بگذارید کمی بپزد سپس آن را در آبکش ریخته و ۳ قاشق از روغن زیتون را روی آن ریخته و کنار بگذارید . پیاز داغ و سیر را تفت داده فیله های ماهی را خلالی کرده و در آن تفت داده با حرارت تند سپس قارچ را اضافه کنید و خوب تفت دهید . سپس آرد را اضافه کرده و بعد خامه ترش را اضافه کنید و بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید و بعد از ۵ دقیقه در ظرف مورد نظر سرو ریخته و در صورت دلخواه می توانید با حلقه های کدو و هویج تزئین نمایید و همینطور ریحان خرد شد را روی آن بپاشید.

نکات تکمیلی در مورد فيش استروگانف

  • فيش استروگانف جزو غذای ملل – سایر میباشد.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه  و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
  • فيش استروگانف را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
  • توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *