طرز تهیه غذای لذیذ فیش استروگانف
در این بخش آشپزی طرز تهیه غذای بین المللی خوش طعم، خوشمزه و لذیذ فیش استروگانف را به شما آموزش می دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای فیش استروگانف
فیله ماهی ۴۰۰ گرم
خامه ترش ۲۰۰ گرم
ریحان خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
قارچ اسلایس ۵/۱ پیمانه
پیاز خرد شده ۱ عدد
سیر خرد شده ۲ حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
ماکارونی ۲ پیمانه
قرص گوشت یا مرغ ۱ عدد
روغن زیتون ۶ قاشق غذاخوری
کره یا مارگارین ۴۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه فیش استروگانف
ابتدا ماکارونی را با قرص گوشت یا مرغ بگذارید کمی بپزد سپس آن را در آبکش ریخته و ۳ قاشق از روغن زیتون را روی آن ریخته و کنار بگذارید . پیاز داغ و سیر را تفت داده فیله های ماهی را خلالی کرده و در آن تفت داده با حرارت تند سپس قارچ را اضافه کنید و خوب تفت دهید . سپس آرد را اضافه کرده و بعد خامه ترش را اضافه کنید و بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید و بعد از ۵ دقیقه در ظرف مورد نظر سرو ریخته و در صورت دلخواه می توانید با حلقه های کدو و هویج تزئین نمایید و همینطور ریحان خرد شد را روی آن بپاشید.
نکات تکمیلی در مورد فيش استروگانف
- فيش استروگانف جزو غذای ملل – سایر میباشد.
- زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
- فيش استروگانف را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
- توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.