طرز تهیه پای مرغ

پای مرغ خوشمزه با برش‌های هویچ،‌ نخودفرنگی و کرفس.

مواد لازم :

  • ۱ سینه مرغ ۴۵۰ گرمی پوست کنده، بی استخوان و مکعبی خردشده
  • ۱ فنجان هویج باریک خردشده
  • ۱ فنجان نخودفرنگی سبز یخ زده
  • ۱/۲ فنجان کرفس باریک خردشده
  • ۱/۲ فنجان کره
  • ۱/۲ فنجان پیاز ساطوری شده
  • ۱/۳ فنجان آرد
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱/۴ قاشق چایخوری دانه کرفس
  • ۱ و ۳/۴ فنجان آب مرغ پخته شده
  • ۲/۳ فنجان شیر
  • ۲ عدد (با توجه به اندازه ظرف مورد نظرتان) خمیر پای

لیست خریدتان را چک کنید تا موردی فراموش نشود

آماده سازی مواد: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۵۰ دقیقه

آماده سازی تا سرو: ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه

طرز تهیه:

فر را از قبل در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت یا ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

قابلمه‌ای فلزی و دسته‌دار را برداشته، تکه‌های مرغ، هویج، نخود فرنگی و کرفس را با هم مخلوط کنید. مقداری آب درون قابلمه ریخته تا سطح روی مواد را بگیرد و اجازه دهید برای مدت ۱۵ دقیقه بجوشند. بعد از ۱۵ دقیقه مواد را از روی گاز بردارید و درون آبکش بریزید تا آبش گرفته شود. مواد را کنار بگذارید.

قابلمه‌ای دیگر را بر روی حرارت ملایم قرار دهید، پیاز و کره را درون قابلمه بریزید و تفت دهید تا پیازها حالت شفافی پیدا کنند. آرد، نمک فلفل و دانه کرفس را به این مواد بیافزائید. آب مرغ را با شیر مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید. سپس مواد را روی گاز با شعلعه ملایم قرار دهید تا آهسته بجوشند و غلیظ شوند. مواد را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید.

ظرف مورد نظرتان را برداشته و بخشی از خمیر را درون آن پهن کنید مخلوط مرغ را روی خمیرخام بریزید. اکنون نوبت به مایع داغ است آن را روی بقیه مواد بریزید. سپس مابقی خمیر خام را روی مواد بگذارید، کاملا لبه‌ها را با آن بپوشانید و خمیر اضافه را از لبه‌ها ببرید. چند سوراخ کوچک روی خمیر ایجاد کنید تا امکان خروج بخار وجود داشته باشد.

برای مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه مواد را درون فری که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید یا تا زمانی که خمیر کاملا طلایی شود. پیش از سرو اجازه دهید برای مدت ۱۰ دقیقه خنک شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *