سوپ قارچ و مرغ

 

سوپ قارچ و مرغ ، ۳۰۰ گرم قارچ ، ۳۰۰ گرم بال و گردن مرغ ، ابتدا قارچ‌ها را تمیز کنید و بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج کمی تفت دهید ، استخوانهای مرغ را جدا نموده و قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه کنید.

مواد لازم: سرو ۶ نفر

۳۰۰ گرم قارچ
۳۰۰ گرم بال و گردن مرغ
۱/۲ قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
۲ عدد هویج
۵۰ گرم نخود فرنگی
۱ قاشق سوپخوری فلفل دلمه‌ای ریز شده
۱ قاشق سوپخوری جعفری ریز شده
۳ قاشق سوپخوری آرد گندم
۵۰ گرم کره
۱ پیمانه شیر
۳ تا ۴ قاشق سوپخوری خامه
۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل

روش تهیه:

۱- ابتدا قارچ‌ها را تمیز کنید و به صورت عمودی خرد کنید و داخل ماهیتابه با مقداری کمی روغن سرخ کنید.

۲- بال و گردن مرغ را با پیاز سرخ شده و هویج که قبلا شسته و ریز کرده‌اید و نخودفرنگی و فلفل دلمه‌ای و کمی نمک و در صورت تمایل کمی زردچوبه تفت دهید و با یک استکان آب بگذارید بپزد تا به اندازه ۳ یا ۴ قاشق غذاخوری محلول باقی بماند.

۳- آرد را با کره کمی تفت دهید و نمک و فلفل را اضافه کنید و سپس شیر را کم کم اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا آرد گره گره نشود.

۴- استخوانهای مرغ را جدا نموده و با آب و سبزیجات داخل آن به مخلوط آرد اضافه کنید.

۵- قارچ سرخ شده را نیز به سوپ اضافه کنید. و سوپ را مرتبا هم بزنید و در خاتمه پودر سیر را اضافه کنید.

۶- زمانیکه غلظت سوپ مناسب میل شما شد جعفری را اضافه کنید وگرنه اجازه دهید سوپ بیشتر بپزد تا غلیظ شود. سپس سوپ را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید.

توجه: این سوپ بسیار لذیذ است و در صورتیکه مرغ و نخودفرنگی و فلفل سبز را نیز حذف کنید باز هم بسیار خوشمزه خواهد بود و در مدت زمان بسیار کمی نیز آماده می‌شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *