طرز تهیه سس مخصوص پیتزا
طرز تهیه پیازها را رنده کرده و در کره سرخ میکنیم گوجهفرنگیها را پوست گرفته و در مخلوط کن له مینماییم سپس آن را در صافی ریخته و پوستههای جا مانده و تخمهای آن را جدا میکنیم
طرز تهیه سس مخصوص پیتزا
مواد اولیه :
گوجهفرنگی
٣ عدد |
شکر
٢ قاشق |
پودر آویشن
1 قاشق مرباخوری |
رب گوجهفرنگی
٢ قاشق |
کره
۵٠ گرم |
پیاز
١ عدد |
سرکه
1 قاشق |
پاپریکا
1 قاشق |
نمک، فلفل
به مقدار لازم |
طرز تهیه:
پیازها را رنده کرده و در کره سرخ میکنیم. گوجهفرنگیها را پوست گرفته و در مخلوط کن له مینماییم. سپس آن را در صافی ریخته و پوستههای جا مانده و تخمهای آن را جدا میکنیم. گوجهفرنگی را داخل پیاز در حال سرخ شدن ریخته و تفت میدهیم.
شعله گاز را کم میکنیم تا سس غلیظی آماده شود. باقی مواد را در انتها به سس اضافه کرده و سس را در یخچال قرار میدهیم. بهتر است زمان سرو کردن پیتزا از این سس بجای سس گوجهفرنگی استفاده کنید.