طرز تهیه سس مخصوص پیتزا

 

طرز تهیه پیازها را رنده کرده ‏و در کره سرخ می‌کنیم گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و در مخلوط کن له می‌نماییم سپس آن را در صافی ریخته و پوسته‌های جا مانده و ‏تخم‌های آن را جدا می‌کنیم

طرز تهیه سس مخصوص پیتزا

مواد اولیه :

گوجه‌فرنگی

٣ ‏عدد

شکر

٢ ‏قاشق

پودر آویشن

1 قاشق مرباخوری

رب گوجه‌فرنگی

٢ ‏قاشق

‏کره

۵٠ ‏گرم

پیاز

١ ‏عدد

‏سرکه

1 قاشق

پاپریکا

1 قاشق

‏نمک، فلفل

به مقدار لازم

 

طرز تهیه سس مخصوص پیتزا

 

طرز تهیه:

پیازها را رنده کرده ‏و در کره سرخ می‌کنیم. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست گرفته و در مخلوط کن له می‌نماییم. سپس آن را در صافی ریخته و پوسته‌های جا مانده و ‏تخم‌های آن را جدا می‌کنیم. گوجه‌فرنگی را داخل پیاز در حال سرخ شدن ریخته ‏و تفت می‌دهیم.
‏شعله گاز را کم می‌کنیم تا سس غلیظی آماده شود. باقی مواد را در انتها به سس اضافه کرده و سس را در یخچال قرار می‌دهیم. بهتر است زمان سرو کردن پیتزا از این سس بجای سس گوجه‌فرنگی استفاده کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *