مواد لازم:
سس خردل تند یک قاشق مرباخوری
سرکه یا آبلیمو بمیزان لازم
زرده تخم مرغ متوسط 4 عدد
نمک مقداری
روغن مایع 700 گرم
طرز تهیه:
زرده های تخم مرغ را با مقداری نمک خوب بهم می زنیم تا کف کند سپس روغن مایع را قطره قطره اضافه می کنیم و داخل مخلوط کن می ریزیم تا آرام آرام شروع به سفت شدن کند.
سپس مقداری که سفت شد سس خردل را اضافه می کنیم و مجددا روغن را اضافه می کنیم.
در صورتیکه خیلی سفت شد سرکه یا آبلیمو را اضافه و با قاشق کمی بهم می زنیم اکنون مخلوط کن را روشن می کنیم.
می توانیم مقداری نعناع با آویشن خشک به آن اضافه کنیم و برای سالادهای اولیه، سالاد شیرازی و سایر سالادها استفاده کنیم.