رابطه جالب بین خاصیت سبزیجات و رنگشان
خاصیت سبزیجات : اولين چيزي كه در هنگام انتخاب يك ميوه یا سبزی براي خوردن شما را جذب كرده رنگ و جلوه خاص آن ميوه است، آيا مي دانيد ميوه ها و سبزیجات مختلف با رنگ هاي متفاوت چه خواصي دارند؟
خاصیت سبزیجات سبز:
سبزیجات سبز رنگ دارای ماده ای به نام لوتئین است که به سلطان آنتی اکسیدانها معروف است که در قوی تر کردن دید چشم بسیار مفید است.
دارای پتاسیم، ویتامین ، ویتامین ، و اسید فولیک هستند.
خاصیت سبزیجات نارنجی:
سبزیجات نارنجی رنگ دارای ماده ای به نام بتاکاروتین است. بتا کاروتن یکی از پرو ویتامین هایی است که برای پیشگیری از ابتلا به انواع بیماری ها از جمله بیماری های قلبی و سرطان ها مؤثر می باشد.
سیسمتم ایمنی بدن را تقویت می کنند
خاصیت سبزیجات قرمز:
رنگ قرمز موجود در ميوه ها و سبزيجات ماده اي به نام «phytonutrient» توليد مي كند كه خطر سرطان پروستات را كاهش مي دهد، فشارخون را پايين مي آورد، از رشد تومورها جلوگيري مي كند، كلسترول بد را كاهش مي دهد، راديكال هاي آزاد مضر را از بين مي برد و براي بافت مفاصل بسيار مفيد است.
خاصیت سبزیجات بنفش:
خوردن میوههای بنفش رنگ میتواند از بسیاری از بیماریهایی که همراه با افزایش سن در انسان به وجود میآیند پیشگیری کند. از جمله :آلزایمر، بیماریهای قلبی و سرطان
خوردن شاهتوت، تمشک و میوههایی مانند آن حتی میتواند در پیشگیری از بیماریهایی مانند اماس یا پارکینسون هم موثر باشد.
خاصیت سبزیجات سفید:
سبزیجات سفید رنگ سرشار از فیتوشیمیایی ها و پتاسیم هستند و به کاهش کلسترول و فشار خون کمک می کند و از دیابت جلوگیری می کند.