تقویت حافظه با زردچوبه

 

تقویت حافظه با زردچوبه

زردچوبه که بیشتر برای رنگ گرفتن در غذاهای تان استفاده می کنید، عملکرد شگفت انگیزی در تقویت حافظه دارد.

به گزارش میهن فال به نقل از خبرگزاری برنا، زردچوبه سرشار از کورکومین است که یک نوع آنتی اکسیدان ضدالتهابی به شمار می رود. براساس تحقیقات انجام شده، کورکومین به افزایش قدرت حافظه، شبیه سازی ژن های عصبی و ساخت سلول های جدید مغز کمک می کند.

علاوه بر این، با کاهش التهاب های مغز از ابتلا به آلزایمر جلوگیری می کند. کورکومین همچنین می تواند از طریق مکانیسم های مختلف سلولی و مولکولی باعث مهار آغاز تشکیل سلول سرطانی شود.

از زردچوبه می توانید در بیشتر غذاهای تان استفاده کنید. هندی ها برای جلوگیری از زوال عقل یک قاشق چای خوری زردچوبه را در یک لیوان شیر حل می کنند و می نوشند.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *