طرز تهیه میگو فلفلی

 

طرز تهیه میگو فلفلی

امروز برای شما عزیزیان دستور پخت غذایی را آماده کرده‌ایم که در آن از میگو استفاده شده است . به علت وجود فسفر فراوان ، این غذا برای مغز بسیار مفید خواهد بود .

 

مواد لازم :

  • ۳۵۰ گرم ماکارونی لوله ای و یا هر شکلی که دوست دارید ( پیشنهاد ما لوله ای است )
  • یک چهارم فنجان کره
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک عدد پیاز ، خرد شده
  • دو حبه سیر، خرد شده
  • یک عدد فلفل قرمز ، خرد شده
  • ۲۲۵ گرم قارچ ، تکه شده
  • ۴۵۰ گرم میگو متوسط ، پوست کنده شده
  • ۴۰۰ گرم سس آلفردو
  • نصف فنجان پنیر رومانو یا پنیر پیتزا رنده شده
  • نصف فنجان خامه
  • یک قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • نمک به اندازه کافی
  • یک چهارم فنجان جعفری خرد شده

طرز تهیه :

یک قابلمه بزرگ فراهم می‌کنیم، آب را درونش به جوش می‌آوریم ماکارانی را اضافه می‌کنیم و ۸ تا ۱۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا ماکارانی درون آب جوش پخته شود سپس آب کش می‌کنیم.

در همین حین یک ماهی تابه را روی حرارت متوسط می‌گذاریم و روغن زیتون را همراه کره ریخته و پیاز را درونش تفت می‌دهیم تا رنگش کمی روشن شود حدود ۲ دقیقه و پس از آن سیر ، فلفل قرمز و قارچ را به پیاز داغ اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و حدود ۲ دقیقه تفت می‌دهیم.

میگو را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا کمی رنگش صورتی شود سپس سس آلفردو ، پنیر رومانو و خامه را اضافه می‌کنیم و حدود ۵ دقیقه روی حرارت بالا می‌پزیم در آخر کار نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و با ماکارانی مخلوط می‌کنیم و هم می‌زنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *