طرز تهیه رولت مرغ

 

طرز تهیه رولت مرغ

امروز برا شما عزیزان طرز تهیه رولت مرغ یا گوشت مرغ رولت شده را آماده کرده‌ایم که بسیار خوشمزه است .

 

مواد لازم :

  • چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان و پوست کنده شده
  • یک فنجان ریحان آماده
  • چهار برش پنیر موتزارلا
  • سس گوجه فرنگی به مقدار کافی
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سیاه به مقدار لازم
  • اسپری پخت و پز

طرز تهیه :

ابتدا فر را بر روی دمای ۳۵۰ درجه فرنهایت ( ۱۷۵ درجه سانتیگراد ) قرار می‌دهیم و با اسپری پخت و پز ظرف را چرب می‌کنیم.

۲ تا ۳ قاشق غذا خوری سس را روی سینه‌های مرغ می‌ریزیم و درون ظرف پهن می‌کنیم. سپس یک تکه پنیر موترازلا را رویش پهن کرده و با خلال دندان جمع می‌کنیم و مانند رولت درست می‌کنیم و درون ظرف می‌گذاریم.

حال ظرف را درون فر قرار می‌دهیم و حدود ۴۵ دقیقه تا ۵۰ دقیقه اجازه می‌دهیم تا مرغ کاملا سرخ شود.

سپس مرغ را از فر خارج کرده و با ریحان تزئین می‌کنیم.

 

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *