مواد لازم:
دو پاوند / انجیر سفت و زرد
سه لیوان / شکر
یک لیوان / آب
یک قاشق / عسل
نیم قاشق / هل سائیده
طرز تهیه:
دم انجیرها را می بریم و می شوئیم، آب و شکر را قوام می آوریم، انجیرها را در دیگ می ریزیم، و با کفگیر چوبی چند مرتبه هنگام پختن زیر و رو می کنیم تا همه انجیرها در شربت بجوشد.
آتش را ملایم می کنیم تا انجیرها شکافته نشوند.
سرپوش نمی گذاریم، هل و عسل را اضافه می کنیم.
هنگامی که مربا رنگ قهوه ای کمرنگ شد، از روی آتش بر می داریم، و بعد از چهار ساعت در شیشه می ریزیم و سر آن را می بندیم و در یخچال نگهداری می کنیم.