ژله انار و فالوده ، یک دسر فوق العاده برای شب یلدا
دانه انار به میزان لازم (تقریبا یک انار دون شده )سینه مرغ ۱ عدد سینه مرغ کاملگردوی خرد شده ۱
لیوانتخم مرغ تخم مرغ ۳ عددسیب زمینی متوسط ۳ عددلبوی متوسط ۳ عددهویج متوسط ۳ عددسس مایونز به میزان لازم
طرز تهیه
هویج، سیب زمینی و لبو رو جداگونه بذارید بپزه.
وقتی سرد شده پوستشون رو بگیرید و درشت رنده کنید.
تخم مرغ رو هم آب پز و بعد رنده کنید.
سینه مرغ رو با کمی آب و نمک بذارید بپزه و بعد ریش ریش کنید.
برای این که سالاد شکل حلقه ای داشته باشه یه چیز استوانه ای باید برای وسط سالاد استفاده کنیم.
من قوطی بکینگ پودر رو با فویل پوشوندم و ازش استفاده کردم.
نحوه کار به این صورته که شیء استوانه ای رو وسط یه بشقاب صاف قرار میدیم…
و بعد مواد لازم رو که آماده کردیم به ترتیب زیر توی بشقاب و اطراف استوانه به صورت لایه لایه
میچینیم.
هر لایه رو که چیدیم کمی نمک می پاشیم و یه مقدار هم سس مایونز می زنیم.
البته برای کم کردن چربی سالاد می تونید از سس مایونز کم چرب و یا ترکیبی از سس مایونز و
ماست استفاده کنید.
ضمناً یه جاهایی که گفته سس مایونز بزنید میتونید اون لایه ها رو سس نمالید.
ترتیب لایه ها به این صورته
سیب زمینیسس مایونزنصف لبوهاسس مایونزهویجسس مایونزگردونصف مرغسس مایونزتخم مرغسس مایونزنصف مرغسس مایونزنصف لبو
الان
این لایه اوله که سیب زمینی هست
این بعد از مالیدن سس روی لایه اول
این لایه دوم که لبوی
رنده شده هست
و به همین ترتیب ادامه میدیم (مطابق ترتیبی که بالا نوشتم) تا به آخرین لایه برسیم.
نهایتاً روی سالاد رو به صورت کلی کمی سس بمالید.
حالا کل سالاد رو با دونه های انار بپوشونید.
بعد با احتیاط استوانه رو خارج کنید.
اگه خواستید میتونید دیواره داخلی حلقه رو هم با انار بپوشونید یا این که به همین صورت رها کنید.
سالاد رو بذارید تو یخچال حداقل ۱-۲ ساعت بمونه تا خودش رو بگیره و طعم های مختلف به خورد هم
برن.
سالاد انار به شکل حلقه ، برای شب یلدا